Over ons

BEEN THERE DONE THAT

Voor Amazon verkopers, door Amazon verkopers

Doordat we al meer dan 6 jaar actief verkopen op Amazon hebben we hele specifieke ervaring opgedaan waarmee we iedereen die op Amazon aan de slag wil kunnen helpen. Juist omdat we al die jaren al “met de voeten in de klei staan” zijn we op de hoogte van de voortdurende aanpassingen van de regels van Amazon en kunnen we hier feilloos op inspelen.  

Tijdens al die dagen, avonden en nachten die we geïnvesteerd hebben in onze merken op Amazon hebben we vrijwel alle vraagstukken waar onze klanten mee zitten al eens voorbij zien komen en hebben we altijd passende antwoorden en oplossingen, zelfs wanneer je het even niet meer ziet zitten. Geloof ons: wij hebben ook in deze situaties gezeten en weten wat er nodig is om er een succes van te maken. 

1 + 1 = 3

Versterking door samenwerking

Onze passie is om mensen van de eindeloze mogelijkheden van Amazon te laten profiteren door als gesprekspartner aan tafel te zitten en samen tot een strategie te komen waarbij wij de uitvoering deels of volledig uit handen kunnen nemen, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. 

SAMEN BOUWEN IN VERTROUWEN

Wij gaan voor lange termijn succes

Onze klanten houden van onze aanpak gericht op samenwerking en waarderen onze kennis en expertise en de manier waarop we ons verantwoordelijk voelen voor het slagen van hun merk op de marktplaatsen. We zijn altijd eerlijk in ons advies en houden van een pragmatische en flexibele aanpak. Daardoor genieten we hun vertrouwen en bouwen we samen aan lange termijn relaties. 

ONZE KERNWAARDEN

Hier staat Fastlane FBA voor

Toewijding

Als we iets zeggen dan doen we het ook. Daarnaast staan we altijd ter beschikking om van jouw merk op Amazon een succes te maken.

Professionaliteit

Onze eigen standaard is hoog en we zijn niet snel tevreden. Wil je domineren dan moet alles kloppen is ons uitgangspunt.

Volhardendheid

Het doel dat we met onze klanten willen bereiken is natuurlijk volledige tevredenheid en overtreffen van hun doelstellingen. We stoppen niet totdat we dat bereikt hebben.

DE GEZICHTEN ACHTER FASTLANE

Maak kennis met ons managementteam

Mede-oprichter & CEO

Sophie

Sophie’s achtergrond in sales en marketing is van onschatbare waarde voor het private label dat ze meer dan 6 jaar geleden startte en leidde er mede toe dat Fastlane FBA is ontstaan. Voor Fastlane FBA past ze haar ervaring toe om te zorgen dat we voor elke klant een passende strategie voeren. Enthousiasme, strategie en lange termijn denken zijn de sterke punten waarmee Sophie het verschil maakt binnen Fastlane FBA. Sophie zorgt ervoor dat we alle successen vieren, groot of klein.

Mede-oprichter & COO

Ralph

Met zijn oog voor detail en drang naar structuur zorgt Ralph ervoor dat alles klopt en volgens vaste patronen verloopt. Daarnaast is Ralph gezegend met een enorme hoeveelheid aan kennis over de Amazon en Bol.com platformen waar onze klanten de vruchten van plukken. Door zijn achtergrond in quality management waarborgt hij voorspelbare resultaten en zorgt hij dat alles wat we doen voldoet aan de Amazon Terms of Service. Zijn grote kracht is dat hij met “iedereen door één deur kan”; dat maakt dat hij een prettige gesprekspartner is voor de klanten van Fastlane FBA.