Consulting & Troubleshooting

Vaak zien we klanten vastlopen als het gaat om hoe men zaken geregeld krijgt in Seller Central. Seller Central is een veelzijdige en daardoor complexe omgeving voor veel mensen.

Hetzelfde zien we gebeuren met Seller Support: je maakt herhaaldelijk een case aan en je krijgt keer op keer hetzelfde standaard antwoord terug van een supportmedewerker; alsof je tegen een muur praat!

Omdat we zelf actief op Amazon verkopen kennen we het Amazon platform door en door en kent Seller Central geen geheimen meer voor ons. Van het vinden van het juiste rapport voor je boekhouder tot het aanvragen van Brand Registry of het instellen van je account.

Daarnaast weten we als geen ander hoe lastig het soms is om zaken geregeld te krijgen. Creativiteit en vasthoudendheid zijn hierin de sleutel tot succes. Door een veelheid aan klanten en hun uiteenlopende soorten producten hebben we inmiddels een brede ervaring opgebouwd waar het gaat om het oplossen van problemen.

Graag helpen we je ook bij het bepalen van de juiste strategie als het om de verschillende Amazon marktplaatsen gaat, met onze ervaring en ondernemersgeest kunnen we met je sparren over de juiste volgorde van stappen.