Enhanced Brand Content

Enhanced Brand Content, ook wel A+ Content genoemd, zorgt voor betere conversie op Amazon en is een geweldige manier om de bezoeker te verleiden met aansprekende beelden van je producten in combinatie met het presenteren van je merk. A+ content vervangt de standaard product beschrijving in tekst en zorgt voor een professionelere uitstraling van je merk. Feitelijk is A+ content de nieuwe norm op Amazon omdat het zorgt voor 5 tot 10% meer verkopen.

In A+ content kun je de unieke kenmerken van je product verder uitdiepen en in meer detail onder de aandacht brengen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid tot cross-selling van andere producten in je catalogus door een goede vergelijkingstabel met de meest belangrijke product kenmerken te laten zien.

Wij maken aan de hand van de unieke productkenmerken en de door jou gewenste merkuitstraling een perfect kloppende product pagina met prachtige inzichten en verleidende afbeeldingen zodat de bezoeker geconverteerd wordt naar klant én fan van jouw merk!