Amazon Storefront

Heb je meerdere producten onder één merk dan is een Amazon storefront dé manier om het verhaal van jouw merk te vertellen aan de bezoeker. Het straalt vertrouwen uit en overtuigt de bezoeker ervan dat er een serieus merk achter de producten staat.

Met een storefront op Amazon kun je jouw merkboodschap en verhaal overbrengen aan bezoekers en hen informeren over je producten en over de missie die je met je merk wil uitdragen.

 

Daarnaast kun je de storefront als landingspagina gebruiken voor advertenties op en buiten Amazon (voor gesponsorde merken, display-advertentiecampagnes, social media, influencer-marketing en meer) om je volledige productassortiment onder de aandacht te brengen. Hiermee past het geweldig in een omnichannel strategie waarbij je Amazon integreert in een ecosysteem van social media kanalen en je eigen webshop. 

In wezen dient een Amazon Storefront als een miniatuur e-commercewebsite waarmee je een unieke, merk specifieke winkelervaring voor je klanten kunt creëren, terwijl je nog steeds producten via Amazon verkoopt aan Amazon-klanten. Zo ga je een relatie aan met de klant en verhoog je de conversie van je aanbod.